Syukur anak dipilih terima bantuan

Sumber Sinar Harian Online

 
 

KUALA KRAI - Seorang ibu tunggal dari Kampung Dusun Nyior, dekat sini, bersyukur apabila dua anaknya terpilih menerima bantuan RM200 sempena hari raya Aidilfitri yang bakal menjelma tidak lama lagi.

Nik Mah Nik Mood, 48 berkata, wang bantuan tersebut akan digunakan untuk membeli keperluan hari raya untuk dua anak perempuannya, Anis Zanita Zuraimi, 14 dan Nur Amira Zuraimi.

Read more: Syukur anak dipilih terima bantuan

Tingkatkan kualiti bacaan al-Quran

Sumber Sinar Harian Online

4hb Mac 2014

KUALA KRAI – Tilawah al-Quran peringkat Daerah Kuala Krai tahun ini mengetengahkan penyertaan qariah bagi tahun kedua selepas hanya peserta qari dibenarkan menyertai pertandingan sebelum ini.

Penolong Ketua Jajahan, Pembangunan Masyarakat Kuala Krai, Ahmad Syazwan Muhamad Hasan berkata, jumlah penyertaan peserta kali ini agak membanggakan kerana ramai berminat menyertai pertandingan untuk melihat sejauh mana kemampuan masing-masing pada peringkat daerah.

Read more: Tingkatkan kualiti bacaan al-Quran

Scroll to Top
Laman ini dijana dalam 0.308914 saat.

Laman Dikemaskini : 2 September 2014

Portal Kerajaan Malaysia - myGovernment Portal Rasmi Kerajaan Negeri Kelantan MSC Malaysia Portal Jabatan Ketua Pengarah Tanah dan Galian  Malaysia Productivity Corporation ( MPC) Portal Rasmi Jabatan Ukur Dan Pemetaan Malaysia (JUPEM)Portal Rasmi Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan(KESEDAR)

Copyright © 2013 Pejabat Tanah dan Jajahan Kuala Krai. All Rights Reserved.                             CSS Valid  |  XHTML Valid

Paparan terbaik dengan Mozilla Firefox 7.0, IE 8.0, Safari 4.0, Opera 10.0 atau Google Chrome 10.0 dengan resolusi 1280 x 800

Penafian : Pejabat Tanah dan Jajahan Kuala Krai tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

Penafian Bahasa : Sila ambil perhatian bahawa laman yang akan dipaparkan nanti dibuat secara automatik oleh enjin penterjemahan yang disediakan oleh Google Translator. Kebarangkalian untuk kandungan itu berbeza daripada maksud sebenar adalah tidak dapat dielakkan. Pihak Pejabat Tanah dan Jajahan Kuala Krai tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerosakan atau kesalahan maklumat yang mungkin terjadi daripada kandungan yang telah dialih bahasa. Kandungan rasmi adalah hanya pada laman asal iaitu di dalam Bahasa Melayu sahaja.